Wil jij bijdragen aan het ontwerp van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven?

Werktuigbouwkundig Constructeur / CAD Tekenaar

Als Werktuigbouwkundig Constructeur / CAD Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het in 3D ontwerpen en tekenen en samenstellingen voor diverse nieuwe en bestaande systemen. Tevens werk je de ontwerpen uit op 2D zodat deze intern of bij een van de toeleveranciers geproduceerd kunnen worden. Daarbij neem je ook de verantwoordelijkheid voor technische communicatie met de betreffende toeleverancier. Je bent werkzaam in een team van enthousiaste technici.

WAT WE VRAGEN

  • Technische opleiding op hbo-niveau;
  • In bezit van technisch vernuft en doorzettingsvermogen om ook de lastigste projecten te voltooien;
  • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken;
  • Je werkt nauwkeurig en vindt het vanzelfsprekend om afspraken na te komen. Daarnaast doen we regelmatig een beroep op je resultaatgerichtheid en je praktische mentaliteit;
  • Kennis van Solid Works is een pré;

WAT WE BIEDEN 

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

  • Een marktconforme beloning;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
  • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;
  • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte!

OVER HYGEAR

HyGear brengt industriële gassen op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers middels het inzetten van energie efficiëntie generatoren die op locatie geïnstalleerd worden. Dit maakt het transporteren van gassen overbodig en reduceert daardoor de kosten- en emissies. Bovendien wordt de leveringszekerheid voor de eindgebruiker vergroot.

HyGear ontwerpt, bouwt en test deze gas generatie systemen. Kernproduct is HyGear’s waterstof generatie systeem, de Hy.GEN, welke het op locatie aanwezige aardgas omzet in hoogwaardig waterstof. Dit waterstof wordt voornamelijk ingezet in de industrie, maar kan ook gebruikt worden als brandstof voor brandstofcel auto’s. Tweede lijn producten zijn de gas recycling systemen. De zogenaamde Hy.REC systemen vangen gebruikte gasmengsels op uit industriële processen, zuiveren het en brengen het op specificatie voor hergebruik in het proces. Dit bespaart een aanzienlijke hoeveelheid aanvoer van procesgassen (bijv. waterstof, stikstof) en levert hierdoor een enorme energie-, emissie- en kostenbesparing.

Naast deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende high-tech oplossingen en chemische proces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwin-systemen en biogas zuiveringssystemen.

De producten van HyGear zijn zeer innovatief en wereldwijd uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

 

COST-EFFECTIVE GAS SUPPLY

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source