Als Manager Financiële Administratie speel je een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administraties van meerdere entiteiten en het op dagelijkse basis boeken en verwerken van financiële mutaties in Exact. Je controleert de administratieve processen en de verwerkingen hiervan. Je wordt hierbij ondersteund door een administratief medewerker. Daarnaast bereid je de periodieke aangiften omzetbelasting voor en tref je de voorbereidende werkzaamheden voor de maandelijkse- en jaarlijkse verslaggeving op basis van IFRS. Verder neem je deel in financiële projecten, zoals de uitvoering van externe audits, de professionalisering van interne controle processen en de mogelijke implementatie van een nieuw ERP pakket.

Als Manager Financiële Administratie rapporteer je aan de General Manager HyGear en de Finance Director Xebec Europe. Je standplaats is Arnhem

Wat we vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Exact is een pre;
 • Goede kennis van Excel.
 • Goede beheersing van nederlandse en engelse taal in woord en geschrift;
 • Capaciteit om zelfstandig en met initiatief te werken;
 • “Get the job done” werkmentaliteit, dus sterk oplossend vermogen.

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat onderdeel is van een wereldwijd opererende beursgenoteerde onderneming. Hierdoor hebben we een lokale, informele sfeer weten te creëren terwijl de internationale carrièremogelijkheden nog steeds binnen bereik zijn. Onze activiteiten hebben allemaal betrekking op milieuvriendelijke technologie, gerelateerd aan energiebesparing of energietransitie. Met name rijden op waterstof.

 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte!

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels innovatieve generatoren. Dit reduceert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport overbodig wordt en het vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het voornaamste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor bijvoorbeeld de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën steeds vaker toegepast voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel-elektrische auto’s.

HyGear is een innovatief bedrijf. Naast de levering en het bedrijven van bovengenoemde installaties, is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën, kernonderdeel van de bedrijfsvoering. Het bedrijf is onderdeel van het Canadese bedrijf Xebec Adsorption Inc., beursgenoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source