Wil jij bijdragen aan de installatie van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Service Coördinator

Als Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele- en technische aansturing van het service team. Vanuit ons kantoor in Arnhem draag je samen met het service team zorg voor een goede ondersteuning van onze wereldwijd geplaatste waterstofsystemen. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de service engineers en organiseert samen met de service planner de onderhoudsactiviteiten. Je volgt nauwgezet openstaande verbeteractiviteiten op welke wereldwijd worden uitgevoerd. Je zorgt dat activiteiten worden uitgevoerd in overeenstemming met de daarvoor aanwezige veiligheidsvoorschriften. Je bent naast de service engineers het belangrijkste aanspreekpunt van de klanten en bent in staat deze relaties professioneel te managen. Door je technische achtergrond ben je tevens in staat om de door het team uitgevoerde activiteiten goed te ondersteunen. Hierbij wordt je ondersteund door ons team van systems- , software-, electrical- en design engineers. Kortom, je bent de spil in de organisatie tussen de klanten, service engineers, de engineering backoffice. Op incidentele basis bezoek je kort nieuwe of bestaande klanten. Tenslotte werk je samen met het team aan optimalisatie en verbetering van de service afdeling.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op MBO-4 niveau of hbo niveau;
 • Een brede, technische interesse;
 • Je bent stressbestendig, doortastend en oplossingsgericht;
 • Buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar in geval van calamiteiten;
 • Goede organisatorische vaardigheden;
 • Goede beheerding van de Engelse taal;
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten!

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een hightech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels innovatieve generatoren. Dit reduceert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport overbodig wordt en het vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het voornaamste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor bijvoorbeeld de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën steeds vaker toegepast voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel-elektrische auto’s.

HyGear is een innovatief bedrijf. Naast de levering en het bedrijven van bovengenoemde installaties, is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën, kernonderdeel van de bedrijfsvoering. Het bedrijf is onderdeel van het Canadese bedrijf Xebec Adsorption Inc., beursgenoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv met een korte motivatiebrief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source