Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan vol technische uitdagingen? En wil jij werken bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? HyGear heeft een vacature voor:

Development Engineer

Als Development Engineer speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van kleinschalige proces systemen en energie efficiënte technologieën zoals waterstof generatoren. Hiertoe leid je (deel)projecten in een ontwikkelteam van enthousiaste technici. Je zorgt er samen met hen voor dat de ontwikkelde technologie productierijp wordt door testplannen op te stellen en verantwoordelijkheid voor de uitvoering van experimenten te nemen. Op basis van de resultaten schrijf je verbetervoorstellen en testrapporten.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op hbo-niveau
 • In bezit van technisch vernuft en doorzettingsvermogen om ook de lastigste projecten te voltooien
 • In staat om zowel theoretisch te werken als praktisch bezig te zijn (zoals testen analyseren, rapporten schrijven en sleutelen)
 • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken
 • Je werkt nauwkeurig en vindt het vanzelfsprekend om afspraken na te komen. Daarnaast doen we regelmatig een beroep op je resultaatgerichtheid en je praktische mentaliteit
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers middels het inzetten van energie efficiëntie generatoren die op locatie geïnstalleerd worden. Dit maakt het transporteren van gassen overbodig en reduceert daardoor de kosten- en emissies. Bovendien wordt de leveringszekerheid voor de eindgebruiker vergroot.

HyGear ontwerpt, bouwt en test deze gas generatie systemen. Kernproduct is HyGear’s waterstof generatie systeem, de Hy.GEN, welke het op locatie aanwezige aardgas omzet in hoogwaardig waterstof. Dit waterstof wordt voornamelijk ingezet in de industrie, maar kan ook gebruikt worden als brandstof voor brandstofcel auto’s. Tweede lijn producten zijn de gas recycling systemen. De zogenaamde Hy.REC systemen vangen gebruikte gasmengsels op uit industriële processen, zuiveren het en brengen het op specificatie voor hergebruik in het proces. Dit bespaart een aanzienlijke hoeveelheid aanvoer van procesgassen (bijv. waterstof, stikstof) en levert hierdoor een enorme energie-, emissie- en kostenbesparing.

Naast deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende high-tech oplossingen en chemische proces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwin-systemen en biogas zuiveringssystemen.

De producten van HyGear zijn zeer innovatief en wereldwijd uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source