Wil jij bijdragen aan het onderhoud en de verbetering van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Field Service Engineer

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van onze waterstofgeneratoren op verschillende locaties in de wereld. Het gaat om nieuwe complexe installaties waardoor er een groot beroep wordt gedaan op je technische vaardigheden. Veel werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met onze lokale channel partners, maar zodra het meer complex wordt ben je de vooruitgeschoven post van het bedrijf en zoek je naar praktische oplossingen. Je koppelt bevindingen terug aan de ontwikkelaars en je denkt mee aan productverbeteringen.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op hbo-niveau
 • Een brede, technische interesse
 • Je bent inventief en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid
 • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken
 • Bereidheid tot reizen op regelmatige basis
 • Kennis van de Engelse taal
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels innovatieve generatoren. Dit reduceert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport overbodig wordt en het vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het voornaamste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor bijvoorbeeld de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën steeds vaker toegepast voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel-elektrische auto’s.

HyGear is een innovatief bedrijf. Naast de levering en het bedrijven van bovengenoemde installaties, is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën, kernonderdeel van de bedrijfsvoering. Het bedrijf is onderdeel van het Canadese bedrijf Xebec Adsorption Inc., beursgenoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source