Ben je op zoek naar een veelzijdige baan vol technische uitdagingen en wil je werken bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? HyGear heeft een vacature voor een:

Hardware EPLAN Engineer

Je bent een expert als het gaat om EPLAN.  Samen met een team werk je aan het complete elektronische ontwerp van onze systemen. Je bent verantwoordelijk voor de elektrische schema’s als ook voor het selecteren van de componenten om de panelen te kunnen bouwen in onze werkplaats. Als dit je aanspreekt en je wil als Hardware EPLAN Engineer ons bedrijf naar een hoger niveau tillen, dan is dit je kans om jouw kennis bij HyGear te gebruiken voor de nieuwste innovaties.

Wat we vragen

 • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding richting Elektrotechniek
 • Een brede, technische interesse
 • Ervaring met EPLAN P8
 • Je hebt ervaring met (Siemens) PLC-configuraties en bus systemen
 • Je bent op de hoogte van de laatste normen en richtlijnen binnen de industriële automatisering (Laagspannings-, Machine- en ATEX-richtlijnen)
 • Je bent inventief, zelfstanding en je denkt oplossingsgericht
 • Ervaring met paneelbouw en systemen voorzien van bedrading
 • In teamverband goed kunnen communiceren

 Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een uitdagende functie vol techniek
 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige en informele werksfeer

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels innovatieve generatoren. Dit reduceert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport overbodig wordt en het vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het voornaamste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor bijvoorbeeld de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën steeds vaker toegepast voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel-elektrische auto’s.

HyGear is een innovatief bedrijf. Naast de levering en het bedrijven van bovengenoemde installaties, is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën, kernonderdeel van de bedrijfsvoering. Het bedrijf is onderdeel van het Canadese bedrijf Xebec Adsorption Inc., beursgenoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source