Ben je op zoek naar een veelzijdige baan vol technische uitdagingen en wil je werken bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? HyGear heeft een vacature voor een:

Hardware EPLAN Engineer

Je bent een expert als het gaat om EPLAN.  Samen met een team werk je aan het complete elektronische ontwerp van onze systemen. Je bent verantwoordelijk voor de elektrische schema’s als ook voor het selecteren van de componenten om de panelen te kunnen bouwen in onze werkplaats. Als dit je aanspreekt en je wil als Hardware EPLAN Engineer ons bedrijf naar een hoger niveau tillen, dan is dit je kans om jouw kennis bij HyGear te gebruiken voor de nieuwste innovaties.

Wat we vragen

 • Een afgeronde MBO 4 of  HBO opleiding richting Elektrotechniek;
 • Een brede, technische interesse;
 • Ervaring met EPLAN P8;
 • Je hebt ervaring met (Siemens) PLC-configuraties en bussystemen;
 • Je bent op de hoogte van de laatste normen en richtlijnen binnen de industriële automatisering (Laagspannings-, Machine- en ATEX-richtlijnen);
 • Je bent inventief, zelfstanding en je denkt oplossingsgericht;
 • Ervaring met paneelbouw en bedraden van systemen;
 • In teamverband goed kunnen communiceren;

 Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een uitdagende functie vol techniek;
 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige en informele werksfeer;

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels HyGear’s generatoren. Dit voorkomt broeikasgassen ten gevolge van transport en vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Kernproduct is de waterstofproductie technologie (Hy.GEN) dat op kleine schaal waterstof genereert vanuit aardgas. De Hy.GEN technologie wordt wereldwijd geleverd aan de glas- en metaalindustrie. Daarnaast kan de geproduceerde waterstof gebruikt worden als energiedrager voor brandstofcel elektrische auto’s. Naast de waterstofgeneratoren levert HyGear ook generatoren van stikstof en zuurstof.

Buiten deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende gasproces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwinsystemen en biogas zuiveringssystemen. De producten van HyGear zijn uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source