Wil jij bijdragen aan de installatie van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Installation Technician / WTB monteur

Als Installation Technician ben je medeverantwoordelijk voor de installatie van onze waterstofgeneratoren en de opbouw van nieuwe waterstofplants bij klanten op locaties wereldwijd. Het gaat om nieuwe complexe installaties waardoor er een groot beroep wordt gedaan op je technische vaardigheden. Je werkt in een team van Field Service Engineers en Technical Service Employees. Indien je niet op reis bent, werk je mee aan de assemblage van waterstofgeneratoren op onze in locatie in Arnhem.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op MBO-niveau;
 • Een brede, technische interesse;
 • Je bent inventief en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid;
 • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken;
 • Bereidheid tot reizen op regelmatige basis;
 • Redelijke kennis van de Engelse taal;
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten!

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels HyGear’s generatoren. Dit voorkomt broeikasgassen ten gevolge van transport en vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Kernproduct is de waterstofproductie technologie (Hy.GEN) dat op kleine schaal waterstof genereert vanuit aardgas. De Hy.GEN technologie wordt wereldwijd geleverd aan de glas- en metaalindustrie. Daarnaast kan de geproduceerde waterstof gebruikt worden als energiedrager voor brandstofcel elektrische auto’s. Naast de waterstofgeneratoren levert HyGear ook generatoren van stikstof en zuurstof.

Buiten deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende gasproces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwinsystemen en biogas zuiveringssystemen. De producten van HyGear zijn uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source