Wil jij bijdragen aan het ontwerp van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven?

Werktuigbouwkundig Constructeur / CAD Tekenaar

Als Werktuigbouwkundig Constructeur / CAD Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het in 3D ontwerpen en tekenen en samenstellingen voor diverse nieuwe en bestaande systemen. Tevens werk je de ontwerpen uit op 2D zodat deze intern of bij een van de toeleveranciers geproduceerd kunnen worden. Daarbij neem je ook de verantwoordelijkheid voor technische communicatie met de betreffende toeleverancier. Je bent werkzaam in een team van enthousiaste technici.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op hbo-niveau, zoals Werktuigbouwkunde, Autotechniek of vergelijkbaar
 • In bezit van technische bekwaamheid en doorzettingsvermogen om ook de lastigste projecten te voltooien
 • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken
 • Je werkt nauwkeurig en vindt het vanzelfsprekend om afspraken na te komen. Daarnaast doen we regelmatig een beroep op je resultaatgerichtheid en je praktische mentaliteit
 • Kennis van Solid Works, PED (Pressure Equipment Directive) en/of EN13445 (Ontwerp drukapparatuur) zijn een pré
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een hightech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels innovatieve generatoren. Dit reduceert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport overbodig wordt en het vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het voornaamste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor bijvoorbeeld de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën steeds vaker toegepast voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel-elektrische auto’s.

HyGear is een innovatief bedrijf. Naast de levering en het bedrijven van bovengenoemde installaties, is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën, kernonderdeel van de bedrijfsvoering. Het bedrijf is onderdeel van het Canadese bedrijf Xebec Adsorption Inc., beursgenoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv met een korte motivatiebrief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source