Project Manager Hydrogen Plants

Als Plant Project Manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de aangenomen contracten voor de levering van waterstofinstallaties aan onze klanten wereldwijd. Je bent de spil van de organisatie in Arnhem en geeft project leiding aan een team van plant engineers, design engineers, system engineers, control engineers, manufacturing technicians en service engineers. Je stelt de planning van de projecten op en houdt deze tijdens het project bij. De duur van een project kan variëren van 3 tot 18 maanden. Je hebt regelmatig projectvergaderingen met de klant over de integratie van de installatie op hun site en bezoekt af en toe de site van de klant. Gezien de complexiteit van het product, ben je ook in staat om je technische kennis in te zetten tijdens de projectleiding. Tot slot draag je bij aan de verdere optimalisatie van de projectprocessen.

Wat vragen wij:

 • Technische opleiding op hbo-niveau;
 • Een brede, technische interesse;
 • Je bent inventief en beschikt over een grote mate van zelfredzaamheid;
 • In staat om zelfstandig te werken en in staat om in teamverband te werken;
 • Kennis van de Engelse taal;
 • Bereid om incidenteel kort internationaal te reizen;
 • Enthousiasme om bij HyGear aan de slag te gaan!

Wat bieden wij

Je komt te werken in een hightech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, testvelden, assemblagehallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gasconversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en onze constante groei toont aan dat we succesvol zijn.

 • Een uitdagende functie vol techniek
 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitnessruimte!

Over HyGear

HyGear levert industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kosteneffectieve manier aan eindgebruikers door het gas on-site te produceren met behulp van innovatieve generatoren. Dit vermindert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport niet meer nodig is en verhoogt de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het belangrijkste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor o.a. de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën in toenemende mate ingezet voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel elektrische auto’s.

HyGear is een innovatieve onderneming. Naast de levering en exploitatie van bovengenoemde installaties is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën een kernonderdeel van haar activiteiten. De onderneming maakt deel uit van de Canadese onderneming Xebec Adsorption Inc., genoteerd in Toronto (XBC).

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over HyGear of over deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze bedrijfsfilm of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv met een korte motivatiebrief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source