Wil jij bijdragen aan de installatie van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Service Planner

Als Service Planner ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze waterstofklanten en ons team van Engineers dat waterstofinstallaties op verschillende locaties in de wereld beheert. Je verzorgt de planning en het beheer van onze waterstof trailer vloot in Europa. Je bent altijd op de hoogte van de status van onze systemen in het veld en in samenwerking met ons Service Team bereid je in Arnhem verbeteringen en reparties voor die door de Field Service Engineers op locatie worden uitgevoerd. Tenslotte draag je bij aan het schrijven en bijwerken van service documentatie.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op MBO-niveau;
 • Een brede, technische interesse;
 • Je bent inventief en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid;
 • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken;
 • Bereidheid tot reizen op regelmatige basis;
 • Redelijke kennis van de Engelse taal;
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten!

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels innovatieve generatoren. Dit reduceert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport overbodig wordt en het vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het voornaamste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor bijvoorbeeld de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën steeds vaker toegepast voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel-elektrische auto’s.

HyGear is een innovatief bedrijf. Naast de levering en het bedrijven van bovengenoemde installaties, is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën, kernonderdeel van de bedrijfsvoering. Het bedrijf is onderdeel van het Canadese bedrijf Xebec Adsorption Inc., beursgenoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source