Wil jij bijdragen aan het onderhoud en de verbetering van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Service Technician

Als Service Technician ben je verantwoordelijk voor interne service werkzaamheden voor onze installaties. Je werkzaamheden bestaan uit het testen, in bedrijf stellen en servicen van onze systemen, het beheren van de reserve onderdelen, het beantwoorden van de technische vragen van onze klanten zowel telefonisch als per mail en het voorbereiden van de verscheping van onderdelen en gereedschappen naar onze klanten. In uitzonderlijke gevallen zullen we een beroep doen op je technische vaardigheden tijdens service werkzaamheden op verschillende locaties in de wereld. Je werkt in een team van Field Service Engineers en Field Service Technicians.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op MBO- niveau;
 • Een brede, technische interesse;
 • Je bent inventief en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid;
 • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken;
 • Je bent nauwkeurig en praktisch;
 • Goede kennis van de Engelse taal;
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten!

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels HyGear’s generatoren. Dit voorkomt broeikasgassen ten gevolge van transport en vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Kernproduct is de waterstofproductie technologie (Hy.GEN) dat op kleine schaal waterstof genereert vanuit aardgas. De Hy.GEN technologie wordt wereldwijd geleverd aan de glas- en metaalindustrie. Daarnaast kan de geproduceerde waterstof gebruikt worden als energiedrager voor brandstofcel elektrische auto’s. Naast de waterstofgeneratoren levert HyGear ook generatoren van stikstof en zuurstof.

Buiten deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende gasproces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwinsystemen en biogas zuiveringssystemen. De producten van HyGear zijn uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com

COST-EFFECTIVE GAS SUPPLY

HyGear: cost-effective industrial gas supply

HyGear: cost-effective industrial gas supply