Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan vol uitdagingen? En wil jij werken bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? HyGear heeft een vacature voor:

Technisch inkoper

Als Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het tijdig plaatsen van bestellingen zodat de continuïteit in de productie, het magazijn en in de voorraad is gewaarborgd. Je vraagt offertes aan, vergelijkt prijzen, onderhandelt over prijsafspraken en handelt klachten af. De verwerking van binnenkomende goederen/ontvangsten is jouw verantwoordelijkheid. Je werkt deels projectmatig met een team van engineers en deels zelfstandig. Voor onze producten in het buitenland verzorg jij de aanlevering van spare-parts en ben je verantwoordelijk voor het transport, de benodigde documentatie en de douane gerelateerde zaken. We verwachten van je dat je commercieel meedenkt in je eigen aandachtsgebied.

Wat we vragen

 • Je bent in het bezit van een MBO/HBO diploma;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt het vermogen om in teamverband te werken;
 • Je hebt affiniteit met technische commercie;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent goed in staat prijsonderhandelingen te voeren;
 • Je bent initiatiefrijk en nauwkeurig;
 • Kennis van Exact is een pre;
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten!

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;
 • Gebruik van de HyGear fitness ruimte.

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers middels het inzetten van energie efficiëntie generatoren die op locatie geïnstalleerd worden. Dit maakt het transporteren van gassen overbodig en reduceert daardoor de kosten- en emissies. Bovendien wordt de leveringszekerheid voor de eindgebruiker vergroot.

HyGear ontwerpt, bouwt en test deze gas generatie systemen. Kernproduct is HyGear’s waterstof generatie systeem, de Hy.GEN, welke het op locatie aanwezige aardgas omzet in hoogwaardig waterstof. Dit waterstof wordt voornamelijk ingezet in de industrie, maar kan ook gebruikt worden als brandstof voor brandstofcel auto’s. Tweede lijn producten zijn de gas recycling systemen. De zogenaamde Hy.REC systemen vangen gebruikte gasmengsels op uit industriële processen, zuiveren het en brengen het op specificatie voor hergebruik in het proces. Dit bespaart een aanzienlijke hoeveelheid aanvoer van procesgassen (bijv. waterstof, stikstof) en levert hierdoor een enorme energie-, emissie- en kostenbesparing.

Naast deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende high-tech oplossingen en chemische proces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwin-systemen en biogas zuiveringssystemen.

De producten van HyGear zijn zeer innovatief en wereldwijd uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Bekijk dan onze corporate movie hier of neem contact op met onze Office Manager Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HyGear B.V., t.a.v. Nicole Godschalk, Postbus 5280, 6802 EG Arnhem of per mail naar Nicole.Godschalk@hygear.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source