Wil jij bijdragen aan de assemblage en opbouw van technische producten bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

TIG Welder / TIG Lasser

Als TIG Lasser vervaardig je RVS leidingwerk voor onze systemen. Je bent verantwoordelijk voor het inmeten en aflassen, hebt technisch inzicht en bent in staat zelfstandig tekeningen te lezen. Je voert laswerkzaamheden uit in overeenstemming met onze veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Wat we vragen

 • Metaaltechniek niveau 2/3/4
 • Opleiding TIG niveau 2/3/4
 • Je bent inventief en je denkt oplossingsgericht
 • Een zelfstandige werkhouding
 • Ervaring met aanleg van installatie leidingen en appendages
 • Resultaatgerichtheid met een hands-on mentaliteit
 • In teamverband goed kunnen communiceren

 Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een uitdagende functie vol techniek
 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige en informele werksfeer

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels HyGear’s generatoren. Dit voorkomt broeikasgassen ten gevolge van transport en vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Kernproduct is de waterstofproductie technologie (Hy.GEN™) dat op kleine schaal waterstof genereert vanuit aardgas. De Hy.GEN™ technologie wordt wereldwijd geleverd aan de glas- en metaalindustrie. Daarnaast kan de geproduceerde waterstof gebruikt worden als energiedrager voor brandstofcel elektrische auto’s. Naast de waterstofgeneratoren levert HyGear ook generatoren van stikstof en zuurstof.

Buiten deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende gasproces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwinsystemen en biogas zuiveringssystemen. De producten van HyGear zijn uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

COST-EFFECTIVE GAS SUPPLY

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source