Vulsite Operator

Als Vulsite Operator ben je samen met een team verantwoordelijk voor het vullen van waterstof in cilinders, bundels en tube trailers. Het dagelijkse werk omvat het aansluiten, afkoppelen, laden en lossen van cilinders en bundels die je zelf vult d.m.v. de waterstof vulinstallatie in Arnhem. Tevens zorg je voor het up en running houden van de waterstofproductie units op de vullocatie in Arnhem. Je draagt er samen met je team zorg voor dat aan klanten geleverd kan worden binnen de gestelde termijn van tijd en kwaliteit.

Team Quote:

Geen dag is hetzelfde bij onze vulsite. Hou je van afwisseling en hou je je hoofd koel wanneer er veel op je af komt? Dan hopen we je snel te kunnen verwelkomen als onze nieuwe collega! Van ons kan je een informele werksfeer verwachten met korte lijnen. Van jou verwachten we een actieve werkhouding met veel nieuwsgierigheid en goede inzet om het vulproces en alles wat erbij komt kijken te leren kennen.

Wat we vragen

 • Een zelfstandige werkhouding
 • Vmbo werk- en denkniveau
 • Resultaatgerichtheid met een hands-on mentaliteit
 • In teamverband goed kunnen communiceren
 • In staat om nauwkeurig en veilig te werken
 • Het bezit van een geldig heftruckcertificaat is een pre
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een hightech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, testvelden, assemblagehallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een uitdagende functie
 • Begeleiding tijdens de inwerkperiode
 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte

Over HyGear

HyGear levert industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kosteneffectieve manier aan eindgebruikers door het gas on-site te produceren met behulp van innovatieve generatoren. Dit vermindert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport niet meer nodig is en verhoogt de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het belangrijkste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor o.a. de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën in toenemende mate ingezet voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel elektrische auto’s.

HyGear is een innovatieve onderneming. Naast de levering en exploitatie van bovengenoemde installaties is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën een kernonderdeel van haar activiteiten. De onderneming maakt deel uit van de Canadese onderneming Xebec Adsorption Inc., genoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source