Vulsite Operator

Als vulsite operator ben je samen met een team verantwoordelijk voor het vullen van cilinders, tube trailers en waterstofauto’s. Tevens zorg je voor het up en running houden van de vullocatie in Arnhem door tijdig onderhoud uit te voeren. Je voert zelfstandig technische werkzaamheden aan installaties uit. Je draagt er samen met je team zorg voor dat aan klanten geleverd kan worden binnen de gestelde termijn van tijd en kwaliteit.

Wat we vragen

  • Technische ingesteld, mbo werk en denkniveau;
  • Een brede, technische interesse;
  • Een zelfstandige werkhouding;
  • Ervaring met werken met technische installaties;
  • Resultaatgerichtheid met een hands-on mentaliteit;
  • In teamverband goed kunnen communiceren;

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblagehallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

  • Een uitdagende functie;
  • Een marktconforme beloning;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige en informele werksfeer;

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels HyGear’s generatoren. Dit voorkomt broeikasgassen ten gevolge van transport en vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Kernproduct is de waterstofproductie technologie (Hy.GEN™) dat op kleine schaal waterstof genereert vanuit aardgas. De Hy.GEN™ technologie wordt wereldwijd geleverd aan de glas- en metaalindustrie. Daarnaast kan de geproduceerde waterstof gebruikt worden als energiedrager voor brandstofcel elektrische auto’s. Naast de waterstofgeneratoren levert HyGear ook generatoren van stikstof en zuurstof.

Buiten deze kernproducten focust HyGear zich op de ontwikkeling van andere energie besparende gasproces technologieën, zoals brandstofcel systemen, warmte terugwinsystemen en biogas zuiveringssystemen. De producten van HyGear zijn uniek aangezien zij zowel energie, emissies als kosten besparen.

Sinds 2017 staat in Arnhem 1 van de 3 openbare tankstations van Nederland.

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com of solliciteer online via onderstaande button.

COST-EFFECTIVE GAS SUPPLY

HyGear: cost-effective industrial gas supply

HyGear: cost-effective industrial gas supply