Wil jij bijdragen aan het onderhoud en de verbetering van chemische systemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Werkvoorbereider Service en Onderhoud (Service and Maintenance Work Planner)

Als Werkvoorbereider Service en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van materialen voor service- en onderhoudswerkzaamheden. Je beheert de voorraad van reserveonderdelen voor al onze systemen in het veld. Samen met onze Constructeurs, Inkopers en (Field Service) Engineers werk je reparatie- of verbeteringsprogramma’s uit.

Je ondersteunt de Field Service Engineers door ze te voorzien van de juiste materialen en informatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van offertes voor reserveonderdelen en/of systeemaanpassingen. Je beheert de transport documenten voor de verscheping van materialen en gereedschappen. Je bent een aanspreekpunt voor onze internationale klanten.

Wat we vragen

 • Technische opleiding op MBO/HBO niveau
 • Een brede, technische interesse
 • Je bent inventief en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid
 • In staat om zelfstandig te werken en vermogen om in teamverband te werken
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent erg nauwkeurig en gestructureerd
 • Goede kennis van de Engelse taal
 • Enthousiasme om bij HyGear te starten

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een high-tech bedrijf dat beschikt over eigen laboratoria, test velden, assemblage hallen en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe of bestaande gas conversie technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een marktconforme beloning
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen

Over HyGear

HyGear brengt industriële gassen (waterstof, stikstof en zuurstof) op een kostenbesparende wijze bij eindgebruikers door het gas op locatie te produceren middels innovatieve generatoren. Dit reduceert de uitstoot van broeikasgassen doordat transport overbodig wordt en het vergroot de leveringszekerheid voor de eindgebruiker. Met deze producten is HyGear wereldwijd zeer uniek en succesvol.

Het voornaamste toepassingsgebied betreft industriële gassen voor bijvoorbeeld de glas-, staal- en halfgeleiderindustrie. Daarnaast worden de technologieën steeds vaker toegepast voor de groeiende markt van het tanken van brandstofcel-elektrische auto’s.

HyGear is een innovatief bedrijf. Naast de levering en het bedrijven van bovengenoemde installaties, is onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe, milieubesparende technologieën, kernonderdeel van de bedrijfsvoering. Het bedrijf is onderdeel van het Canadese bedrijf Xebec Adsorption Inc., beursgenoteerd in Toronto (XBC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over HyGear of deze vacature? Kijk dan op www.hygear.com, bekijk onze corporate movie of neem contact op met Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar HRM@hygear.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source