Looking for a Design Engineer job?

BACK TO NEWS

Become a Design Engineer / Constructor at HyGear. As Design Engineer, you will design and develop innovative chemical systems and pilot plants.

Als Design Engineer / Constructeur ontwerp en implementeer je chemische systemen voor een breed scala aan klanten in de chemische industrie en de olie- en gassector. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp in SolidWorks en je zorgt ervoor dat de technologie in productie kan worden genomen. Hierbij werk je nauw samen met een team van enthousiaste technici.

Waar je gaat werken

Je gaat aan de slag in een innovatief bedrijf dat kleinschalige gas conversie systemen ontwikkelt, bouwt en test. Daarnaast is HyGear continu bezig met het verbeteren van bestaande oplossingen en het verkennen, ontwikkelen en verifiëren van nieuwe technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei. We bieden je een marktconforme beloning, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een prettige, informele werksfeer, met veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Wat we vragen

Je hebt een technische opleiding op hbo-niveau. Daarnaast bezit je het technisch vernuft en het doorzettingsvermogen om ook de lastigste ontwerpen te voltooien. Je werkt zelfstandig, je streeft perfectie na en je vindt het vanzelfsprekend om afspraken na te komen. Daarnaast doen we regelmatig een beroep op je resultaatgerichtheid, je praktische mentaliteit en je vermogen om in teamverband te werken.

Over HyGear

HyGear ontwerpt, bouwt en test kleinschalige gas-conversie systemen die bijdragen aan de energie efficiëntie van zowel het proces als de keten. HyGear’s energie efficiënte oplossingen zijn kleinschalige systemen die grondstoffen of afvalstromen op locatie omzetten in waardevolle producten. Hoofdproduct hierin is HyGear’s waterstof generatie systeem, welke het op locatie aanwezige aardgas om kan zetten in hoogwaardig waterstof. Dit waterstof wordt voornamelijk ingezet in de industrie, maar kan ook gebruikt worden als brandstof voor Fuel Cell vehicles. Tweede lijn producten zijn de gas purificatie systemen. Daarnaast is HyGear bezig met de ontwikkeling van brandstofcellen, combined Heat & Power systems en kleinschalige liquifactie systemen. Bovendien ontwerpt, bouwt en test HyGear ook klant- of projectspecifieke systemen voor een breed scala aan chemische toepassingen, zoals proef- en testsystemen, maatwerksystemen en gestandaardiseerde oplossingen voor de olie- en gasindustrie en de chemische sector. Deze systemen van HyGear bieden tastbare voordelen in kosten, veiligheid en praktische inzetbaarheid.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze Office Manager Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar:

HyGear, t.a.v. Nicole Godschalk, Postbus 5280, 6802 EG Arnhem of per mail naar Nicole.Godschalk(at)hygear.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

15/10/2014

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source