HyGear is looking for a Development Engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als development engineer en wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kleinschalige chemische processystemen bij een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? Lees dan verder!

Are you looking for a challenging job as Development Engineer at HyGear? Please contact us for the job details in English.

Development Engineer

Als Development Engineer speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van kleinschalige chemische processystemen en waterstofgeneratoren, met name voor toepassing in duurzame energie. Hiertoe leid je (deel)projecten in een ontwikkelteam van enthousiaste technici. Je zorgt er samen met hen voor dat onze technologie productierijp wordt. Dat doe je door testplannen op te stellen en verantwoordelijkheid voor de uitvoering van experimenten te nemen. Daarvan leg je bovendien de resultaten vast, die je uitwerkt in verbetervoorstellen.

Waar je gaat werken

Je gaat aan de slag in een innovatief bedrijf dat chemische systemen op klantspecificatie bouwt, test en levert en hiertoe continu nieuwe technologie verkent. Het betekent dat onze organisatie elke dag de uitdaging aangaat om technische problemen op te lossen. Dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei. We bieden je een marktconforme beloning, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een prettige, informele werksfeer, met veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Wat we vragen

Je hebt een technische opleiding op hbo-niveau. Daarnaast bezit je het technisch vernuft en het doorzettingsvermogen om ook de lastigste projecten te voltooien. Je werkt zelfstandig, je streeft perfectie na en je vindt het vanzelfsprekend om afspraken na te komen. Daarnaast doen we regelmatig een beroep op je resultaatgerichtheid, je praktische mentaliteit en je vermogen om in teamverband te werken.

Over HyGear

HyGear is een Nederlands bedrijf met unieke competenties in het miniaturiseren van chemische processen en gasstromen, met name voor toepassingen in duurzame energie. Met deze expertise ontwikkelt HyGear compacte gestandaardiseerde waterstoffabrieken, installaties voor het reinigen en bewerken van (bio)gasstromen, GTL-installaties en brandstofcellen.

Daarnaast is HyGear actief in het ontwikkelen, bouwen en testen van kleinschalige procesinstallaties voor een breed scala aan chemische toepassingen, zoals proef- en testsystemen, evenals maatwerksystemen en gestandaardiseerde oplossingen voor de olie- en gasindustrie en de chemische sector. Deze systemen van HyGear bieden tastbare voordelen in kosten, veiligheid en praktische inzetbaarheid. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze Office Manager Nicole Godschalk, telefoon 088-9494302.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar:

HyGear B.V., t.a.v. Nicole Godschalk, Postbus 5280, 6802 EG Arnhem of per mail naar Nicole.Godschalk[at]hygear.nl.

Meer vacatures bij HyGear lees je hier.

25/07/2013

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source