HyGear is looking for intern / graduate

Wil jij bijdragen aan een van de meest innovatieve Nederlandse bedrijven? We zoeken een:

Afstudeerder/Stagiair Sustainability report

HyGear zoekt een afstudeerder/stagiair voor het maken van het Sustainability Report. Deze opdracht omvat het uitzoeken en berekenen van het verbruik van materialen en grondstoffen voor producten en testwerk. Daarnaast is het jou taak uit te zoeken wat de emissie-uitstoot is van de testen, faciliteiten en werknemers. Op basis van je bevindingen zal je adviezen uitbrengen over hoe HyGear haar emissies kan reduceren en sustainability kan verhogen. Je bevindingen en adviezen lever je op in een rapport.

Deze opdracht zal een beroep doen op je technische- en rekenkundige vaardigheden, je kennis van duurzaamheid en emissies, en je kunde om zelfstandig te werken.

Waar je gaat werken

Je gaat aan de slag in een innovatief bedrijf dat chemische systemen op klantspecificatie bouwt, test en levert en hiertoe continu nieuwe technologie verkent. Het betekent dat onze organisatie elke dag de uitdaging aangaat om technische problemen op te lossen. Dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei. We bieden je een financiële vergoeding en een prettige, informele werksfeer, circa 60 collega’s en veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Bovendien geeft deze opdracht uitzicht op een eerste baan bij HyGear.

Wat we vragen

Je bent bezig met een hbo- of Universitaire opleiding in de techniek en/of je hebt affiniteit met techniek en duurzaamheid. Daarnaast ben je in staat zelfstandig een opdracht uit te voeren. Je hebt een goed doorzettingsvermogen, durft te vragen en bent in staat nauwkeurig te werken.

Over HyGear

HyGear is een Nederlands bedrijf met unieke competenties in het ontwikkelen, bouwen en testen van kleinschalige chemische processystemen en gassystemen, met name voor toepassingen in duurzame energie. Met deze expertise ontwikkelt HyGear compacte gestandaardiseerde waterstoffabrieken, installaties voor het opwaarderen en bewerken van (bio)gasstromen, GTL-installaties en brandstofcellen.
Daarnaast is HyGear actief in het ontwikkelen, bouwen en testen van kleinschalige procesinstallaties voor een breed scala aan chemische toepassingen, zoals proef- en testsystemen, evenals maatwerksystemen en gestandaardiseerde oplossingen voor de olie- en gasindustrie en de chemische sector. HyGear’s systemen bieden tastbare voordelen in kosten, veiligheid en praktische inzetbaarheid.

Meer weten

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Petra Barelds (Marketing & Communicatie) via petra.barelds[at]hygear.nl of +31889494308.

Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je cv met een korte begeleidend brief per e-mail naar: HyGear, t.a.v. Nicole Godschalk, Postbus 5280, 6802 EG Arnhem of per mail naar Nicole.Godschalk(at)hygear.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

01/11/2013

THE GLOBAL HYDROGEN SOURCE

HyGear: The Global Hydrogen Source

HyGear: The Global Hydrogen Source